Чарівна бандуро, співай! Про горе в душі сповідай, І дотиком стомлених рук Весь біль перетвориться в звук. Бандуро моя золота, Народу правдиві вуста! В степах на курганах святих Ти сльози ронила за тих Славетних бійців-козаків, Хто за Вкраїну життя не жалів. А потім по селах, містах Ти пам'ять у пісні несла. Хай ллється із року в рік Мелодій нестримний потік! Всі ті, хто топтав джерело, Напишуть:"Того не було", Напишуть нові сторінки, Підручники, праці, книжки... Лиш з пісні не викинеш слів, Хто б зверху того не велів! Чарівна бандуро, співай, Про спомини нам сповідай, І окрім натхнення й краси Ти правду до нас донеси!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")