Чекай Україно!!! Вчора Україна Вчора воювала Вчора Україна Героя мала Вчора Україна Мучила поета Сьогодні Україна Сьогодні після воєн Сьогодні Україна Сьогодні без героя Сьогодні Україна Сьогодні без поета Завтра Україна Про війну забуде Завтра Україна Мову загубить Завтра Україна Стане на коліна Почекай Україно! Чекай на героя Не вмирай Україно! Зажди на поета Не йди Україно! Я тебе не пущу..!
|