За сходом льоду прийшов неспокій Сльотою сходу сарматним слідом Скіфським копитом із того ж Сходу Робив погоду своїм походом Ба трохи й Захід приніс на спогад Еллінський поліс в Чорне з Егея Тут готи-гуни,тут фарисеї Усі пліч –о-пліч,усі тут поряд. Чом знову всі тут господарями Бо дітям поля замили погляд Бо дітям лісу забили тяму Моє дитинство так пролітало З степів терзало,з морів помалу Я йшла у юність залита слізьми Й усіх благала:єднайтесь разом Той буде захист дужий та грізний Для ворогів-юрба поразок Для вас- рятівний і вічний пасок Коли я стала дужа та сильна Мене дол шлюбу звели насильно За мої землі-єдину втіху Вінчались трухлі й пусті горіхи Тож замість мами-стара старуха А моїм дітям клали до вуха За руську правду-одну розруху Тому не дивно,що брат на брата Кульгає мова,підрита хата І ворогів не так багато Я незалежна та залежана Боки співають вітряні пісні А вітер віє з чотирьох сторін А я собі одна та помережана.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1862 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")