Мені говорила бабуся, Відводячи очі сумні, Що дід обіцяв: - Повернуся!. А сам десь пропав на війні. Мені говорила матуся, Що тато повернеться ось… І він повернувся – безвусим Ховати його довелось. Мені говорила дружина: - Живим повертайся хоч ти!.. І я повернувся, щоб сина Свого від війни вберегти!
Не дай Боже нам всім ще одної війни.Хоча коли війна фізична ,ти хоч розумієш хто твій ворог,ти можеш ненавидіти його,але поважає як гідного соперника.А коли проти тебе ведуть моральну війну(приклад "незалежної" України), вже скоро буде 20 років,то молимо Господа ,щоб вона скоріше закінчилися.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")