Хвилює тема сьогодення А завтрашнє ще більш болить Все,що робилося ,все даремно Нема покращання й на мить, Гіркота й щем лиш осідає, В'їдається в людські серця, Ніхто напевне вже не знає, Яке те буде майбуття . Не хочуть признавати в світі, Й нарівні ставити у ряд, І не признають,бо в країні Іде із злом до брата брат. І не признають,бо їм нащо , Вони глядять із висоти- Чекають поки на колінах Впадем до ніг їм я і ти. Задумайся й зроби ,що зможеш , Прослав навіки рідний край І лиш тоді ти переможеш То ж не вагайся - прославляй .
Задумайся й зроби ,що зможеш , Прослав навіки рідний край І лиш тоді ти переможеш То ж не вагайся - прославляй. Пані Галино не слова ,а заклик,майже заповід.Приєднуюсь до цих слів.А твір сподобався рішучістю,гіркотою правди і закликом до перемін .Мої Вам :hands:
Ні,Романе,я не революціонер- я людина , яка любить свій край і прагне,що жилося в цім краї всім добре. Якщо ми усвідомим всім серце те,що ми є нація і єдиний у нас край,який ми любимо і бережемо ,яким ми пишаємось ,тоді тільки щось зміниться в нашому житті на найкраще.Дякую за коментар.
Дякую,сонечко,за оцінку,але я вважаю себе простою людиною цього прекрасного краю ,любов до нього сіяла в дитячі сердечка і сподіваюсь,що сходи все ж таки будуть ,а зробити щось хороше для рідного краю зобов'язаний кожен з нас.
Дуже болюча тема. Вона мене також хвилює, але на моє велике здивування люди від 45-ти чомусь мовчать, чи бояться, чи може змирилися, чи може я чогось не розумію? Студенти то ще щось вимогають, а ці мовчать. За вірш
Любіть людей і рідний дім ,і землю цю ,де стигле жито,ось по закону-по якім нам треба жити-ЦИТАТА ІЗ КНИГИ .Пані Катерино,це є ваш і мій ЗАКОН і хай до нього приєднуються інші.Дякую за коментар .
Добрий заклик -не опускати руки, а будити країну від сну. Вітаю.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")