Сильніше
б’є шалений пульс,
На
злет готується мій ангел,
Кров
закипає аж на мус, -
Сьогодні
в клубі буде танго…
А
потім ритм спиню на мить,
Назад
пущу невпинний час
І,
щоб нікого не убить,
Я сам
станцюю ніжний вальс…
Притишу
подих на момент
І
відчеканю кожен крок,
Щоб
сум рознести просто вщент,
Коли
почую дикий рок…
Ось
так у клубах України
Всі
козаки уже віками
Сумують
майже не щоднини
За
серцю милими жінками…
|