Зранку каже мамі тихо щось мала Настуся: - Де бабуся і дідусь колись знайшли татуся? Навіть смішно трохи стало Настіній матусі: - Та знайшовся там, де й ти. Звичайно, у капусті. - Ні, то ти забула, мамо. Там знайшли Олежка. А мене приніс здалека вам якийсь лелека. - Може й так,- сміється мати,- пам'яті не маю. Де знайшли отого тата я й сама не знаю. - Значить, мамо, ти не знаєш? Та ж могла й спитати. Врешті я тепер дізналась, де знайшовся тато. Бабця каже: так "набрались" влітку в діда Міська, Що знайшли аж десь під ранок тата в бур'яниськах.
Посміхалася від душі протягом читання Вашої гуморески. Вмієте, вмієте!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")