Троє і Човен.
(байка)
Тож якось Лебідь, Рак і Щука
Задумали важливу штуку:
Вони знайшли Човна у лузі,
В байках таке буває, друзі,
І прийняли взаємну згоду
Якби його спустити в Воду.
«Не будемо конкурувати -
Харчі свої всяк буде мати.
Хоч різні стилі в нас і форма
Та Човен, то одна платформа!»
Ось бачить Лебідь що і як
У воду тягнуть Щука й Рак.
Давай він крилами махати,
Водяникам допомагати.
І не багато хоч народу -
Таки Човна втягнули в Воду.
Що значить, коли мати розум!? -
Бо навчені були із Возом!
В Воді той Човен – гарна штука,
Як попаде в хороші руки!
Багато можна досягнути,
Як в бік один його тягнути.
Що вийде з того – вкаже час.
Чи буде користь для всіх нас?
Вода - то є Верховна Рада,
А Човен – єдність то і злада.
Є Опозиція, Удар й Свобода -
Ті, що «Човна втягнули в Воду».
31.01.2013р. Пилип Тихий
|