***** Ще не звелися в наших селах Жінки кмітливі та веселі - Коней не ловлять, які скачуть, Бо мають дуже ніжну вдачу, Не гріють й кості на пожарах - Від них самих по вінця жару, Всі колоритні та рум'яні, І без горілочки, мов п'яні, Прекрасніші за диво-рожу, На королеву дуже схожі - На ту турецьку Роксолану, Султанську зіроньку кохану...
В віках найкраща світу жінка - Кохана нами Українко, Тобі веснянки та співанки, Солодкі ночі та світанки... Тобі - Матусю, Доню й Мила, Нехай міцніють Ваші крила - Для щастя пошуків і раю...
Кохайте нас, я Вас благаю!!!
|