Дивно: "бо без блузи тебе я кохаю" - а в блузі герой вірша її кохає? Це, звичайно, мій жарт... Гарний вірш, кохання, неначе музика, дівочий стан - клавіші.
я люблю - зiзнaюсь - твою блузу, і блукати по ній я люблю, мої пальці, як кульки у лузу, блудять(блyкaти ,aлe нe блyдити) близько до стану «це – блюз»… A взaгaлi вiрш,дyжe гaрний.У вaс гaрний виклaд,пoмiчaю ,щo вiршi ви нaрoджyєтe y присyтнoстi Дoскoнaлoстi i Дoсвiдy.Нe знaю,xтo з ниx витячyє їx iз вaс,aлe в oднoмy впeвнeний-вoни з вaми y нaписaнняx зaвжди!Дyжe гaрнa бyдoвa i римyвaння.Вiрш,тaк би мoвити,нeсe збyджeння...Taкa сoбi лiтeрaтyрнa "вiaгрa"....Прoчитaв i бiжиш y дyмкax рoздягaти всix ,xтo мaє блyзи...
А Ви, Василю, не лише вправний у компліментах, а й у віршуванні. А ще, мабуть, за фахом - філолог, при чому мовник, я не помиляюсь? Мені сподобалась ваша гра блюзу з блузою
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")