Переспів
(байка)
«Якось сів Шпак на шпаківню,
Заспівав він пісню Півню:
- Ти не вмієш так, як я -
Так, як ти, не вмію я!»
Я не вмію так, як ти -
Так, як я, не вмієш ти;
Я в тобі вбачаю рівню. -
Каже Шпак рудому Півню.
- Кожен з нас свій голос має
То ж нехай своє співає!
Маєш свій репертуар -
Прощавай! Оревуар!
11.04.2013р Пилип
Тихий
|