Гречкоскокам.
(Із циклу «Поради»)
Якщо ти ненароком в гречку скочив,
То не розказуй так своїй партнерші,
Підводячи до неба ясні очі,
Що ти порядний, це з тобою вперше.
Якщо ти ненароком скочив в гречку -
Нащо казати їй, що ти кохаєш,
Що вдома не цінують, спиш скраєчку…
Бо то неправда є і ти це знаєш.
Партнерша зрозуміє, бо людина
Втомилася порядність ту носити.
Веди себе солідно, як мужчина.
Чужого пирога шматок вкусити
Хто не бажає, долю невеличку?
Пильнуйте, не ввійшло щоб це вам в звичку!
15.07.2013р. Пилип Тихий
|