Ото ж бо й воно, що мало. А платили б пристойну зарплату, та щоб за жадність добряче карали по закону Господа, то, може і в суддів біди не було, і в системі правосуддя також.
Моральність - діло святе, але святим духом, прости Господи, мене, грішну, ситий не будеш, та й діточок ростити треба. Отож в матеріальному світі живемо, то й зарплатня у суддів повинна бути такою, щоб було не тільки на хліб, а й до хліба. А не як у нас, пенсіонерів!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")