Зранку - вівсянка, а гречка - в обід.
Можна так жити аж тисячу літ.
М"яса не їсти! Горілки не пить!
Тільки чи варто без радощів жить?!
Шлунок людині - це ворог навік:
Нас на тім світі на муки прирік.
Він довголіття і тут не дає.
Черево всім їхню карму псує.
Суть благочестя є досить проста:
Треба трудитись в молитвах, постах.
Скніти в стражданнях воліють не всі.
Отче, помилуй їх "на небесі".
Весело, позитивно! Легко сказати не їж, не пий, а як вижити біології...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")