Ой гуляє по ринку народ,
Загляда хто в товар, а хто в рот,
Той дістане гаман,
А той вийме наган,
А той дулю сховає в карман.
Ой гуляє по ринку купець,
Подивіться, який молодець -
Обпитає кругом
І все скупить бігом,
Ось і ціни пішли уверх дном.
Бариш
Із мене править нувориш,
Та лиш
Черствий в кишені маю книш.
Піду я бізнесу повчусь,
Дасть Бог, ще, може, й розкручусь,
Дасть Бог, ще, може, й розкручусь.
Ой гуляє по ринку босяк,
Заглядає в торби так і сяк,
То рукою лапне,
А то ліктем штовхне,
Вже, дивись, і обчистив мене.
Ой гуляю по ринку і я,
Хоч порожня калитка моя,
Та травичку топчу,
Ні над чим не тремчу,
Як та пташка, по ринку лечу.
Бариш
Із мене править нувориш,
Та лиш
Черствий в кишені маю книш.
Згорів мій бізнес ще на пні,
Бариш дістався не мені,
Бариш дістався не мені.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")