Цікаво ! Не читала таких віршів. Незвичне порівнання вводить спочатку у блуд, і заставляє перечитати ще раз, щоб зрозуміти. Безумовно, приклади час від часу трапляються у віршах, але щоб так був написаний цілий вірш, читаю чи не вперше.
Дякую за гостинність. Доведеться підти з вашого сайту. Чомусь не подобаються місцевій богемі недолугі віршики новачка, що ховаючись від життєвої негоди випадково забрів сюди відігріти зашкарублу душу. Сумно. А тім... дякую за набутий досвід - більше не суватимуся на своєму напівкрилатому віслюку на незнайомі сайти, де старожили ревно оберігають затишок у стійлах власних пегасів.
А я люблю такі вірші , хоча їх важко з першого і може навіть з другого разу прочитати , але така змістовність є у багатьох сучасних авторів , і я бачу їх ви добре знаєте ! Ясно , тут на сайті більшість прихильники суто класичної поезії , з красичними рифмами , ритмами , відчуттями , почуттями , але я цим не обмежуюсь . Хоча знаю що поезія , як і все мистецтво починається з класики , але часи міняються , і ми повинні шукати нових образів , і навіть нового письма . Так що для мене цей вірш дуже добрий ! Прошу пишіть ще , я обовязково буду читати !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")