Дякую, що прочитали. Але це не мої думки. Це думки одного простого чоловіка, чесного "трудяги". Я просто заримувала їх і подала на сайт. Шкода, що можновладці, які тратять тисячі на обід у ресторані, не чують, що думають прості українці.
Це правда. Але, на жаль, виросло покоління молодих людей, яким однаково з ким, де і за що воювати і кого убивати. Ще донедавна люди намагались заробити гроші чесним трудом: на будівництві, в обслузі, але світ різко змінюється в негативний бік. Дуже шкода, що молодь бере в руки не книгу, а зброю. Але така зараз реальність буття.
Ваша правда, пане Вікторе. Але в державі є люди, яким народ платить гроші у вигляді податків за те, щоб вони думали, як полегшити життя простих пересічних громадян, а не ускладнювати його.
Як на мене, то наша молодь взяла в руки зброю не для того, щоб наживатися чи заробляти, та й бандитизмом займаються тільки ті, що й до війни були бандитами, і першими на захист Батьківщини пішли люди з доброї волі, а не за гроші...а гроші - діло наживне...
прямо таки вийшла пісня сепаратиста , бандита ... Часом автору треба відчути темний бік життя , але головне щоб там не зупинятись ...Кажуть що гроші не пахнуть - мені здається що пахнуть , і то переважно -неправдою , злобою , і хочуть затягти людську душу в якусь неясну темряву...
Як би ж ви, пане Українцю, знали, що думають прості пересічні громадяни України про теперішнє українське життя, особливо ті українці, що живуть ближче до війни, то ви б не тільки побачили, а й відчули темний бік життя на власній шкурі, а ще переконливіше це було б у якому-небудь підвалі в Донецьку, де по вас "палили б" з одного боку сепаратисти, а з іншого наші, рідні вояки. Моє вам шануваннячк
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")