Батько грає на баяні, й чудово співає.
Також музику і співи в школі викладає.
Боже! - Дай йому здоров'я, ще довго прожити!
Щоб сто років зміг співати, й людей веселити !!!
Ця музика весела, людей всіх звеселяє.
Від смутку і поганих думок всіх відганяє.
Як будуть часто люди співати, й веселитись,
Тоді вони не захочуть хмуритись, журитись.
Частіше посміхайтеся, співайте всі пісні.
Щоб настрій був чудовим Ваш, й не були Ви сумні.
А посмішка з обличчя ніколи не згасала!
Серце Ваше, щоб любило і душа співала!!!