Тепер в студентів модно стало пробивати вуха,
Та п`ять кульчиків чіпляють — кажуть модна „штука“.
На бороді кольца мають, шурупи крутять в брови,
На носі кульчик, як в свині і так йдуть до школи.
В язик вставляють два камінці, які мішають їсти,
На стегнах в них три пірсінги — не можуть вони сісти.
В пупок пірсінг теж вставляють молоді дівчата,
Напевно, щоб всі хлопці знали, яка з них „РОЗПОЧАТА“.
Це так модно тепер кажуть всіх крутих синочки,
Дуже „класно“, дуже „кльово“- кажуть крутих дочки
І „В“ЄЄРОМ» ставлять пальці всіх «мажорів» внуки,
На пальцях в них діаманти,- на тілі всякі «штуки».
Молодь вішає на себе заліза теж дуже багато,
Ланцюг від пса, залізні дроти — в будні дні і в свято.
Вони тепер металістами цих хлопців називають,
Всі люди думають, що зовсім,- розуму не мають.
А, якщо ще на наколки, хтось з страхом погляне,
То скажуть:-Що Вас забирали — інопланетяни.
Не робіть дикунів з себе,- інопланетянів…
Без наколок йдіть додому,- в тверезому стані.
А дівчата, як тепер модно теж стрижуться,
Як кури ходять обскубані, що з півнями б`ються.
Повирівнюють волосся, зроблять, як ту стріху,
Гелем, мов смальцем намажуть — вмирають кури з сміху.
Вигляд має наче мокра — мов вийшла із бані,
Як курка ця, що впала в воду,- тепер в такому стані.
Колись волосся розпускали, всі кучеряві були.
Приємно було подивитись, тепер про це забули.
А ще, тепер запускають довжелезні нігті,
Чорний манікюр, як зроблять,- в ворони такі кігті.
Із довгими пазурями не хочуть прибирати,
Лише на руки заглядають, щоб нігті не зламати.
Один лак вони стирають, другий накладають,
Так кожний день по п`ять разів,- роботи ж не мають.
Які слова тепер говорять, на якім жаргоні,
Таких слів ти не зустрінеш ніде в лексиконі.
Курять діти план і гашиш, й колеса ковтають,
Наркоту теж колять в вену,- кайф від них лапають.
Якщо робити всі так будуть, то буже ужасно,
Що буде з їхнім поколінням, нам за них аж страшно.
Зустріти молодь можна гарну, не всі погані діти,
З них треба брати гарний приклад,- батьки будуть радіти.
Коли світлі думки прийдуть, та кращий розум буде,
Тоді Вас будуть всі любити і поважати ЛЮДИ!
ПОГАНИЙ ПРИКЛАД ЦЕЙ ЗАРАЗНИЙ І ВІН ПЕРЕДАЄТЬСЯ,
НАДІЄМОСЯ, ЩО РОЗУМУ ТЕЖ,- ЦЯ МОЛОДЬ НАБЕРЕТЬСЯ!!!
|