Вивчіть добре, жінки, ці поради жіночі,
Коли хочете щастя кожний день і щоночі...
Також правила ці, щоб жінки не забули,
В " ШОЦІ" всі чоловіки від вас, щоб були!
Одягніться зі смаком, як ідете по вулиці.
Про проблеми забудьте,та сімейні діла.
І нехай чоловіки усі тріснуть при зустрічі:-
- Ох, яка ж - ПРИНЦЕСА" біля мене пройшла!
Макіяж нанеси собі гарний цей ранішній,
Та про зачіску модну забувати несмій...
Щоб чоловіки за вами оглядались нинішні,-
- Ох, яка ж йде "ЦАРІВНА"!- Ой, Боже ж ти мій!
Парфумерні крамниці обійди усі вуличні,
Щоб парфуми французькі, солодкі знайшла.
Чоловіків п'янив, щоб цей запах при зустрічі:
- Ох, яка ж "СОЛОДКА" жінка ця пройшла!
Нехай тобою всі милуються на вулиці,
Посміхнися всім красиво, й гордо йди!
Нехай чоловіки відкриють рот при зустрічі,
- Ох,яка ж "ПРЕКРАСНА " жінка - БІС ВІЗЬМИ!!!
Високі чоботи одінь, ще декольте, міні спідницю,
Ще й бровами підморгни,- тобі це пригодиться...
Коли ноги аж від вух,- чоловіки біжать юрбою,
За такими ногами,- на острів безлюдний з тобою.
Чоловіки жінок всіх люблять своїми очима,
Та їхній погляд відчувають жінки за плечима.
А жінки всіх чоловіків завжди вухами люблять,
Та подарунки, гроші, квіти,- коли їх голублять.
Кожна жінка, як ця киця,- хоче муркотіти,
Чоловічій любій "казці",-теж буде радіти.
А чоловіки скориставшись жінок добротою,
На край світу тих жіночок повезуть з собою.
Жінкам артистками в житті всім треба бути,
Про манік'юр, помаду, крем,- масаж не забути.
Тоді всі чоловіки від вас будуть у "ШОЦІ ",
Любитимуть вас ніжно, кожний день,- щоночі.
Всім поради мої нехай будуть корисні,
Загадкою для чоловіків, все бути вмій...
Лише, коли тебе замітять чоловіки вуличні,-
Тоді любитиме тебе, у сто раз більше також ТВІЙ!