Вірш- " А че там у хохла?"
Скажи как Вань, а че там у хохла?
Вчера Кирилл сказал, что вера в них не та!
Да брось ты Зин, смотри в окно- горит тайга.
В соседа дом уже совсем сгорел дотла.
Да это хрень все Вань,скажи,так че там у хохлов?
Мне говорили- они мучают коров.
Да брось ты Зин. Пойду, куплю бухла.
И за одно, поправлю кол, где покосилася изба.
А че туман стоит в избе, и щиплет так глаза?
Сарай горит? Так это Ваня не беда.
А че спросить то Зин, чтоб продавщица в долг дала?
Или спросить, с хрена у нас горит тайга?
Ага. спроси, как у соседа там дела. да хрен с соседом.
Главное спроси ты, че там у хохла?
Додав: Partus (22.04.2015)
| Автор: © Partus
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка , Partus
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1799 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.