Жила Україна зі скрипом,
але якось ненька жила.
ПокИ не захворіла грипом.
Свинячим! Ой, доленько зла!...
У світі великому знають
про сало вкраїнське та шИнки.
На свята там цим пригощають
і ставлять на стіл на поминки.
Та з Бога Всесильного ласки,
про вироби із свинини
говорять сьогодні крізь маски
на всіх берегах України.
Вже Юля у масці поради
дає у районнім шпиталі.
Закрилася масками Рада
і... навіть за викликом кралі.
Тепер від повій не почуєш
заманливе "айлюлю".
Говорять: посолонцюєш,
як пачку даси "Таміфлю".
Вкраїно! Чорнобиль ти знала.
Не вмерла за Кравчука.
Бо завжди смачнесеньке сало
твоя відрізала рука.
Я чув від знайомих, що в Раді
готується Суперзакон:
щоб грип нам не став на заваді -
приймати усім... самогон.
І сало не кидати їсти.
Бо буде без того гаплик.
Й цибулю, мов яблуко, гризти.
Й щоденно (щоденно!) - часник.
До кращого ми на порозі,
бо ж вибори - серед зими.
Не стане нам грип на дорозі -
відправим його... до Москви!
06.11.09р.