(баєчка) Подумаєш... Горіти в пеклі, Як за життя ушкварить гопака. За щось та буде... Бути смертним То теж наука. Й неабияка... Не встань, не сядь, мовчи в долоню, Оце й мистецтво все, лиш озирнись – Буть завжди ложкою до столу, А ліпше, мабуть, блазнем одягтись. Горіти в пеклі не наука... Ну а мораль „сєй басні” отака: Дивись, годи, мовчи і слухай, Будь за горілку і за балика... Збирай потроху хмиз на купу – Хтось знайдеться, хто чиркне сірника!
|