Ви не мудруйте лукаво, бо добре знаєте, що для цього слова є ще й інше трактування. Доводити, переконувати кого- небудь у чомусь, то ж доведіть, що точно ананас.
Це що, сайт копрофілів? Ач, як розхвилювалися! poshipelov, Ви, якийсь Панас... До відома, я (як будь-який виробник ковбасної продукції) не їм того, що продукую. Отже, пробуйте (краще - куштуйте) вже самі (не наїстеся, я можу підкинути). А ще - намагайтесь читати уважно, адже мною написано НЕПОМІТНИЙ. Маю право не помічати. А доводити-доказувати, з чого скаладається лайно - то вже ваша, експертів, справа.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")