Тиждень проїздив по всій Україні, Скучив за Вами, відверто скажу, Маю приємність одну лиш єдину, - Сонце зігріло мене на іржу. Снились мені Ви усі регулярно: Дід і Октава, Катруся і Том, Дріллінгер в жахах, Кокоде бунтарний, Гуркіна, Вірчі і інші гуртом. Де б я не був, Ваші вірші літають Поміж доріг, серед мрійливих хмар, Думку ловлю: мені не вистачає Коментарів і віршованих чвар. _________________________________ Щось я похвал написав забагато, Досить, бо звикнете, й буду не я, Якщо між Ваших п'ятірок строкатих Трійка не виникне, точно, моя...
Я ж обіцявся одружитись, Для цього йшов приймать Іслам, Але дружинам двом не зжитись, - Вже не одна тарілка - злам. Моя кохана заятрилась, Вже не переливки три дні, А раз обіцянка накрилась, От я і марю хоч у сні...
У згадках є кожен із нас і не підвласні ми під ніякий час
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")