Щоб судно через шлюзи пропускати - Рівні води потрібно в них зрівняти, Інакше шлюза ніяк не відкрити. То що потрібно нам тепер робити? Щоб до Європи нас могли прийняти - Потрібно життя рівень підіймати Та прирівнять законодавчу базу. А ви, даруйте, хочете вже зразу? Інакше не відкриють для нас шлюз І вийде знову в нас такий конфуз, Як пробували якось бути в НАТО - Тож взнали, що охочих не багато. Не роз’яснили: що і як й до чого - От і не маємо тепер нічого. 11.12.2009р.
|