Ярмарок. Один циркач
Вичавив цитрину –
Склянку виповнив, силач,
Аж наполовину.
Оголошує: «Hey, you,
Хто усю наповнить
Соком, тому я даю
Тисячу умовних».
Тут виходить чоловік,
Кволий, худорлявий
І цитрину вправно «клік» -
Повна склянка. «Браво!
Чудасія, ну й мастак,
Звідки ви і хто ви?»
« Та працюю, як-не-як,
В рідній податковій».
|