ПідУ я у мовники,легше з образами, можна відмазатись гарними фразами, І неважливо в гОстях чи вдома ми, тут головне щоби правильно з комами. А орфрграфію швидко відмучимо, в сексі ми станем словосполученням, ти про фонетику крикнеш в екстазі, зараз мабуть ми напишемось разом. Станем залежні мов підмет та присудок, І головне не злетіти зависоко, І головне бути членом у реченні, щоб ці стосунки вважались доречними. Лиш не триматися мертвою хваткою, а то наш автор закінчить (Трикрапкою)...
|