Маленьке пташенятко У матері пита: - Скажи, куди сховатись, Як бачу я кота? – А мати так сказала: - На дереві сиди! – Тоді втікать не треба З котячої біди. - А як воно залізе І схопить за хвоста? – Знов теє пташенятко У матері пита. Тут мати розсердилась, Бо в клопотах була, Й малого відшмагала Від дзьоба до хвоста. Сидить воно і плаче, Обмацює хвоста: - Піду на свою маму Пожалюсь до кота! Літо 1995 р.
|