На майдані апельсини на дурняк давали, щоб за кандидата всі голосували. Кандидат до всіх виходив в зимову негоду, обіцяв, Бандитам – тюрми, Народу – свободу. Вірили у нього люди, думали – козак, а насправді оказався – немічний слабак. Опонентом його був Данєцкій Праффесор, ростом, як шкаф, ну справжній агресор. Більшість українців, його не любили,бо його на зоні – пітухом зробили. Із тих пір він пітушиться, махає руками, а нас, Українців, назива – Казлами. За такі слова погані, тому кандидату, хтось в грудак йому пожбурив, яєчну гранату. Праффесор подумав, що снайперська пуля, і рухнув на землю, кремезний дідуля. Народ вибирав кандидатів три рази, не хотіли вступати, одна-одній, зарази. Це було схоже на ”Просто Марію”, ”Тому що” Праффесор, мав одну мрію. Хотів він бути президентом у усій Європі, а натомість оказався у великій жо... Після ”Великих Перегонів”, владу в Україні взяли, оті руки, які ніколи, нічого, не крали. Зразу ж почалися зміни, як нам й обіцяли, оті Помаранчеві – ПРО-ФЕ-СІ-О-НА-ЛИ. Але згодом почали нам, вішати ”Мівіну”, буцімто піклуються вони про країну. Піднялися на все ціни, кажуть, - ”Європейські”, нам із телевізора, паскуди єврейські. Перетворили Україну, землю – героїв-козаків, колись багату і єдину, в ”Страну” – бомжів і жебраків.
Коли читаю такі твори, то стає сумно, як ми можемо спочатку повірити, а потім висміювати людей... Щось не досить подобається цей твір. Він більш схожий на напис на стінці будинку, який потім комусь прийдеться таки стирати...
Цікаво, що автор лише на ці рядки спромігся для того, щоб виправити ситуацію в країні, чи, може, іще якісь ідеї все - таки є?..
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")