Овочі
(Загадка)
Є довгаста, є кругленька,
Світло-жовта, червоненька.
Навесні її саджають,
Восени уже копають.
Радий урожаю люд –
Буде мати аж 100 блюд!
На щоденному столі
Полюбляють всі її.
Дуже раді ті, що мають,
Другим хлібом називають.
Вам потрібно відгадати:
Як цей овоч називати?
(ялпотраК)
03.09.2011р.
Пилип Тихий
|