Дякую Роксолано, можна і Вам зімною на "ТИ". А що до майстерності то я там у другому творі трохи схибив, і слова забув і занадто одноманітно жестикулював. Та мені загалом сподобалось, надіюся що і ще комусь.
Хотілося попробувати свої здібності і в гуморі. Приємно, якщо і тобі сподобалось. Ще є кілька таких творів, але над ними ще працювати-и-и.Чим зможу тим порадую.
Цікаво!!!!!! Із задоволенням подивилася і послухала! Але, знаєте що спало на думку? Напевно кожному автору, якщо є можливість, варто пройти акторські курси. Так що якщо почуєте про такі - гукайте;) )))))
Дякую Ярославе, наберайся сил. Я читав твої твори, чекаю слідучого конкурсу сатири та гумору, а також і тебе з власними творами, бо вони мені до вподоби думаю інші слухачі також оцінять.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")