Павук тенета поснував І, зачаївшись на бочку, На мух упевнено чекав. Але траплявся дріб’язок: Все мошка, міль і комашня, А павутини мережок Великих мух не зупиняв. Вони буравили наскрізь Сплетіння ниток і сіток І, переможно сміючись, Сукали дулі у куток. А Павучок усе снував Нових сіток за кругом круг – Наївно думав і гадав, Що упіймає товстих мух. Та кляті рвали знов наскрізь Сплетіння ниток і сіток, Та, іронічно сміючись, Уже плювали у куток. Отак ведеться в світі цім, Що в’яжуть дохлий дріб’язок, Ну, а великі і товсті Плюють безкарно у куток.
Тут і від мене п"ятірочка була за цєй віршик чудовий...шкода, що хтось вліпивши низький рейтинг,не аргументував професійно свою критику.Але- буває:Хтось захотів побути "жирною мухою"
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")