ДИВНИЙ СОН !
Наснилось :обоє у лузі Ти у віночок ромашки Вплітаєш васильком по крузі , Хоч люблю я більше волошки . Оділа вінок ,як корону Й зминаючи трави в танку Сподобалась ,дуже корові , Та не до вподоби бику . Лечу захищать королеву У лузі з биком на дуель . По силі таке ,хіба леву , Мені ж бо замало легень . І ось я вже тореадором , Дивлюся бикові у очі . Вузьким поміж ріг коридором Мій жах ,як зміюка шепоче : -Хапай швидко ноги у руки , Чи варто обламувать роги? Вінок сплетено на розлуку , На зраду і чорну тривогу ... -О брате ,мій ,бику рогатий , Чи варто зчиняти нам галас ? Якийсь там вінок косицатий – А ми вже повишуєм голос ? Бичок виріс ,дуже здоровий , Та дух його ,також –не надто , Збоявсь проливать дарма крові Тож шепнув по -дружньому , просто : -Не варто ,не варто ,мій брате . Адже із тобою одної , Хоч різні і батько і мати Божественної ,світу крові .
Додав: мартин (08.12.2011)
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка , Лесюк Роман
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2766 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА