В день Святого Валентина щось сумна Людмила, Раптом хтось до неї дзвонить: - Добрий ранок, мила! Та й питає: - Чи у тебе вже з’явились крила? Ми з тобою тиждень тому ,певно, говорили. В інший день вона б спитала, що то за мармиза? В день закоханих чекаєш все ж таки сюрприза. Голос нібито знайомий. Серце все ж відкрила І сказала: - Якщо треба,- значить, будуть крила… Та Амур чомусь не вибрав їй стрілу кохання.- Той спитав про ліве заднє від РЕНО МЕГАНА….
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")