В день Святого Валентина щось сумна Людмила, Раптом хтось до неї дзвонить: - Добрий ранок, мила! Та й питає: - Чи у тебе вже з’явились крила? Ми з тобою тиждень тому ,певно, говорили. В інший день вона б спитала, що то за мармиза? В день закоханих чекаєш все ж таки сюрприза. Голос нібито знайомий. Серце все ж відкрила І сказала: - Якщо треба,- значить, будуть крила… Та Амур чомусь не вибрав їй стрілу кохання.- Про крило спитав той заднє для РЕНО МЕГАНА….
Дуже дякую!!! Мені подвійно приємно отримати таку високу оцінку від Вас,бо Ви постійно приділяєте увагу моєму гумору. І, звісно, такі коменти надихають писати ще і ще.
Дякую! І Вам , І Вам! Зичу усім нашим творчим особистостям НАТХНЕННЯ,ЗДОРОВ"Я І ХОРОШОГО, ОПТИМІСТИЧНОГО, ВЕСЕЛОГО НАСТРОЮ на щодень! Усміхайтеся частіше, і все буде на краще!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")