Немає слів щоб описати почуття,
Душа кричить і рветься в забуття.
Моя любов не згасне, не мине,
Лиш ти покинеш, забудеш ти мене.
А я люблю, страждаю і живу,
По морю сліз й ненависті пливу.
Бо не кохаєш ти – це тільки гра,
Мене з собою забере вельможний Ра.
І полечу до нього на небеса,
Це вже не казка, а просто чудеса.
Хотіла я, щоб все було як в сні,
Та ти це сон – життя наснилося мені.