Миколко. я так розумію ти на сайті для того, аби навчитися таємниць поетики- тому, мабуть, не будеш ображатися, уякщо кілька зауважень докину у свєму коментарю. Отож:
Літо-спогади яскраві, ( варто при можливості уникати збігу приголосних.Коли можливо ті і Й перед приголосним не варто бикоритовивати, коли це не надто змінює зністовий план) Й небо чисте голубе, Ми тоді завжди є жваві, І кохання вже шкребе. ( кохання ШКРЕБЕ- це не в контексті цього вірша, бо він не є гуморескою, чи начинений сатирою- ця лірика не витримує ц;ого грубого слова)
У душі природній спокій, ( ти робиш опис, тобто фотографуєш, а треба поетики, матафорності, порівняння, образів більше, бо в інакшоми випадку це скидається більше на прозовість) Все прекрасне навкруги, Там співають кароокій, ( хто співає? - це не зрозуміло- це момент не для здогаду читача- тут простоі не бачу логіки. Може: ВІН СПІВАЄ КАРООКІЙ ? Пісню «Попроси руки»
Попроси руки і серця, Хай погодиться вона, І поїдем до озерця, Совість й думка в нас ясна. ( чому до озерця? тут теж не підперте логікою)
І любитися ми будем, ( слово "проте" використовується, коли ти хочеш, щось протиставити. Наприклад: Пройдуть роки і зміниться багато- проте ми ніколи не забудемо нашого літа, І молитися,проте, ( а ти протиставляш любові, молитві, що тут тежне в"яжеться тому, що ви цього не забудете) Ми ніколи не забудем, Наше літо дороге.
Миколко, Ти не переживай - у тебе все вдасться, бо є цікаві моменти у вірші, є те , що варто розвивати. Успіху тобі!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")