Дурманить
травень пахощами трав
Мою уяву змучену
й бурхливу.
Скорившись
почуттям, я покохав
Тебе, не
сподіваючись на диво.
І як тепер
звільнитись од видінь,
Обвитих
насолодою гіркою,
Якщо твій образ,
наче власну тінь,
Щоденно бачу
поруч із собою?..
Квітучий травень
майорить в очах
І душу заціловує
піснями, -
Коли до тебе я
шукаю шлях,
Уявою закоханий
без тями.
11.05.12
|