Можливо десь на дні морському лежить перлина чарівна, а хто візьме її у лодоні-набуде щасття на усе життя. Заграє барвами буденність,відкриються усі шляхи земні. Хай стане цих перлин мільйони , як і людей на цій землі і хай покращуться їх долі один лиш раз й на все життя і стануть люди :добрі й щирі ,немов малесеньке дитя.
У вас дуже багато помилок - щасття, лодоні (долоні), покращуться. Крім граматики "кульгає" пунктуація. Почитайте трохи про основи віршування. Думаю, при старанні і праці буде і результат.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")