Думав, що неможливо зримувати "цвіт - біль", "осінній - літосхилі", проте, бачу, що помилявся - римується все... Четвертий рядочок четвертої строфи викликає підозру щодо наголосу "пИй"... Не сприймаю дієслівні рими взагалі, весь час обхожуся без них, а тут відразу "цілуй - жартуй", "цілуй - горюй", "згадай - роздай"...
Дякую Вам,пане Вікторе,за коментар та зауваження.Дійсно,наголос нершого складу "..пИй на прощання.."вибиває з ритму.Можна його зміщати інтонацією,що доречі часто використовується у співаній поезії.Спробував замінити на "несе прощання".Ритм начеб-то зрівнявся, але з*явилась сюжетна спотикачка.Щодо римування дієслів, то цим грішили всі поети і великі ,і менші.Я вважаю,що римувати чи не римувати дієслова, це справа автора.Ще раз дякую за коментар.Заходьте,буду радий .Успіхів Вам.
Дякую Вам ,пані Оксано, за відгук та оцінку.Я радий, що мої твори читає молоде покоління,немов і сам трохи молодшаю.Дякую ща раз, заходьте буду завжди радий.Успіхів Вам на творчій ниві.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")