*
* *
Земне
тяжіння на виду
Нам
не замінює взаємність.
Ти
лялька вуду на Badoo,
А
я твій потяг в потаємність.
І
мова духу — не мана,
А
самоспалення загадок.
Душа
велика чи мала
Нам
залишається у спадок?
Майне
по Всесвіту луна...
І
що безпечніше для людства:
Забудькуватість
чаклуна
А
чи понищення чаклунства?
|