Як рівно б'ється моє серце, коли на думці в мене ти. Душа радіє, мрій відерце, а ноги вже готові йти. От тільки вільна є хвилина, я часто думаю собі. Чого я вартий як людина, і чи потрібен я тобі. Повір, так хочеться кохати коханим буть не менш того. Приємно дуже відчувати, що заслуговую цього. І ти повір, моя кохана, тебе одну я зміг любить. Вогонь в душі де була рана, ти запалила в одну мить. Коли ти вийшла із вагону, я не повірив сам собі, хоч був я добрим сімянином, а серце все ж належало тобі. От і вирішуй на якому місці, в житті моєму ти тепер. і дай же Бог ще кілограмів з двісті нам солі зїсти відтепер.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")