Перелом Я ще жива, бо я ще відчуваю. Ще теплиться життя в душі моїй. Я ще жива, тому що я кохаю. І я тону в безодні чар твоїй. І я лежу одна на переході. На переході між добром і злом. І я іду, але в моїм поході, Настав важливий перелом. Ти в моїм серці отвір проламаєш. І пустку кам’яну заповнить дар. Не буде більше болі, ти це знаєш, Бо подарунок, то твого кохання жар.
|