Чомусь знову серце співає,
Я закохалась, воно це відчуває!
Його імені я не пам’ятаю,
Та й його самого я незнаю.
Він просто наснився і усміхнувся,
Кудись пішов, але повернувся.
Я його, як день, як сонце, чекала,
По всьому світу його б шукала.
Незнаю хто він, може просто мрія,
Але є почуття і слово надія.
Усі говорили, що я божевільна,
Та коли сниться мені я, як птаха вільна.
|