Іване, ну скажи хоч якесь зауваження... Я точно знаю, що коли у мене зашкалюють емоції, вилазять усіляки негаразди у віршуванні, бо просто строчу потік розхристано-окрилених думок... Але за увагу - дякую.
Ніколи людині просто необхідні "РОЗХРИСТАНО-ОКРИЛЕНІ ДУМКИ" і якщо вони здатні народжуватися у вашій душі,то це прекрасно! Мені довподоби такі вірші(хоч й маю солідний вік).
"Бо на недавнім святі" - виділяється з обох боків комами.
"І грація в ході Мене нестримно манить Сильніше притиснуть" - чи це манить грація? чи манить сильніше притиснуть?
на біс - або взяти в лапки, або написати через тире.
Вдихаю аромати Твоїх вогняних кіс, Я зможу упізнати Їх з тисячі на біс, ЯСКРАВЕ, наче квіти, Таке носила знать, Аж страшно припустити Я міг тебе не знать… - "яскраве" - що? Якщо коси, тоді "яскраві".
Аж страшно припустити - або поставити знак оклику, або кому, або тире.
Дві миті ми знайомі, - двокрапка, бо далі йде перерахування.
Оце дієво-конструктивно!! Дякую, спробую впоратись і врахувати, усе правильно, в точку. Давно в школі вчився. А хиблю від емоцій... А чому "Бо на недавнім святі" з обох боків виділяється комами?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")