Ти
цілуй, поки сонце в зеніті,
Доки
тепле вино нас п’янить,
Ще
сьогодні нас радує літо,
Та
вже завтра – закінчиться вмить.
Ти
цілуй, поки трави шовкові
Омиває
ранкова роса,
Доки
стиглі плоди калинові
Наші
соком частують уста.
Поки
сонце грайливо із неба
Посилає
нам теплий «привіт»,
Ти
цілуй, бо у цьому потреба,
Бо
ти в мене – одна на сто літ.
Ти
цілуй, поки зорі небесні
У
твоїх ще палають очах,
Позабуте
кохання воскресне,
Залишаючи
ніжність в руках.
Ще
годинник не каже про «завтра»,
Ще
уста не шепочуть «прощай»,
Ти
цілуй, бо кохати нам варто,
Ми
сьогодні відкриємо Рай.
|