Зриваєш, немов черешні, моїх сновидінь години. В руках твоїх, нетамтешня, шукаю чогось невпинно. Обіймами в позачассі стискаєш до сліз солодких. Щасливі ми чи нещасні? Нам дане ж - таке коротке... А літо ще зігріває життя заземлені наші. В черешневім гаю, у сонячній чаші...
гарно, лиш в двох останніх рядочках складів трішки бракне... чи так задумано? для мелодики проситься все ж додати... типу: в черешнево-стиглім гаю, у сонячній диво-чаші...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")