Л. Д…
І сад стоїть іще
зелений,
І соком
повняться плоди.
І ти всміхаєшся
до мене
Очей світінням,
як завжди.
І небо видимо
блакитне,
І мрії колом
розійшлись.
І я до праці
ненаситний
Не йду від неї
вбік, кудись.
Мені всього
сьогодні досить –
Наснаги, ласки і
тепла…
Благаю тільки, щоби осінь
Мене з тобою обійшла.
18.08.12
|