В
цій чашці – сотні океанів
І
тисячі, мільйони рік…
А
вміст її лікує рани,
Там
життєдайний є потік.
В
цій чашці є морські приливи,
А
ще у ній – блаженний Рай,
Жива
вода та сльози зливи…
На
чай до мене завітай!
У
ній – і альфа, і омега…
Смакує
правди бергамот
І
додані лише для тебе
Краплини
стиглих насолод.
І
щастя ароматом лине,
Неначе
ліки від розлук.
Тепло
долонь отих єдиних
Та
дорогих коханих рук…
Це
все – у цій тендітній чашці,
У
ній – уся моя любов…
Наллю
я чаю, може, вдасться
Його
з тобою пити знов…
|